VELKOMMEN PÅ ELLENS MALEKURS OG GÅTURER MED

BIRGER  I SPANIA 2018

KURSSTED: HOTEL FINCA EL CERRILLO I CANILLAS DE ALBAIDA I ANDALUCIA,

FJELLOMRÅDENE ØST FOR MALAGA

www.hotelfinca.com

VÅRT VERTSKAP OG EIERE AV HOTEL FINCA EL CERRILLO:

SUE OG GORDON KIND

MALEKURS MED ELLEN EIKENES

GÅTURER MED BIRGER EIKENES


1 UKES KURS 21. - 28. APRIL 2018 - Malekurs- og turgåerlisten er fulltegnet.


1 UKES KURS 08. - 15. SEPTEMBER 2018 - Malekurs- og turgåerlisten er fulltegnet.


1 UKES KURS 15. - 22. SEPTEMBER 2018 - Malekurs- og turgåerlisten er fulltegnet.
I Andalucias herlige fjellandskap vil vi la oss inspirere til skapende virksomhet og kunstneriske uttrykk. I vegetasjonen, i smugene i de små, hvite landsbyene og på ”vår” Finca søker vi etter farger og formasjoner som du skal få hjelp til å forevige på din måte i form av akryl-, olje- eller akvarellmaling. Vi vil kombinere malekurset med gåturer i fjellet for virkelig å ”ta inn” landskapet og miljøet.


Sted:

I Andalucia, ca. 5 mil nordøst for Malaga i Sør-Spania, ca. 6-700 m.o.h. i nærheten av de 3 pittoreske landsbyene Canillas de Albaida, Archez og Competa finner du hotellet Finca el Cerrillo, som ligger ved foten av fjellområdet Sierra Almijara, blant palmer, oliventrær og vinbusker i et åpent landskap med et herlig utsyn. Har du tilgang til internett, finner du stedet på: www.hotelfinca.com


Boforhold:

Hotel Finca el Cerrillo er en sjarmerende, restaurert bondegård fra 1805 hvor det ble drevet olivenmølle fram til 1960. Hotellet har hyggelige oppholdssteder både inne og ute. Her kan du arbeide med kunsten i skyggen under det store treet eller på det lyse, innbydende atelieret. Her kan du lese, ta deg en svømmetur i bassenget, slappe av og nyte stedets atmosfære.

Hotellet har 14 doble rom m. aircondition og bad. Det blir servert deilig frokost med frisk frukt. Lunsj og middag inntas enten på Finca´n, eller i en av landsbyene.

Hotellet holder høy standard hva gjelder både komfort og mat. Har du spesielle ”matbehov”, så strekker vertskapet seg langt for å tilfredstille deg.


Se og les om hotellet: www.hotelfinca.com


Malekursene:

Passer for nybegynnere og viderekomne, og vi satser på felles og individuell undervisning innenfor områdene komposisjon, farge, form. Ukes kurs: 20 timer undervisning.


Kurslærer:

Ellen Eikenes, f. 1949. Yrkesaktiv billedkunstner. Utdannet ved Mølla Kunstskole 1995-97 og Oslo Tegne og maleskole 1997 - 98. Tidligere førskolelærer m 1.avd. spes. ped. Malekurs i Norge siden 2000 og Spania 2003 – 2017.


Gåturer:

Mens malerne lager kunstverk har Birger stor glede av å ta med turgåerne på spennende turer i fjellområdene i nærheten.


Priser:

1 UKES KURS:

EURO 1250 dekker kurs, opphold, helpensjon, vin til middag, små utflukter og transport tur/retur flyplass.

Pris uten kurs med turleder: Euro 1150.

Tillegg for enkeltrom: Euro 200.


Reise:

Fly tur/retur Oslo-Malaga som du bestiller selv så snart du har fått beskjed om at du har fått plass på kurset/turen. Mht transport Malaga flyplass - Hotel Finca el Cerrillo anbefales for aprilkurset flyreisen med Norwegian, flight nr. D85021 fra Oslo/Gardermoen og retur 28. april med samme flyselskap, flight nr. DY1801.


Påmelding:

Etter påmelding, får du beskjed om at du har fått plass. Du bekrefter dette ved å innbetale en påmeldingsavgift på NOK 2.000. Resterende kursavgift/ oppholdsutg. skal være innbetalt 11 uker før avreise. Kursavgiften betales inn i norske penger som justeres etter dagens kurs mot euro.

Kanselleringsbestemmelser følger hotellets regler. Informeres om ved påmelding.


Påmelding sendes til:

E-post: ellen.eikenes@me.com

eller ring meg på

mobil +47 97092447,


eller send påmeldingen til:

Ellen Eikenes

Postboks 45, 1431 ÅS


Besøk til Ellens nettsider:

www.elleneikenes.no
Turleder Birger Eikenes

Kursinstruktør Ellen Eikenes

Stor aktivitet på Finca el Cerrillos atelier!